Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Knights Fight 2: Honor & Glory

Knights Fight 2: Honor & Glory, orda çağda geçen bir 3D aksiyon oyunudur. Bu kez tam zırhlı bir şövalyeyi kontrol edecek ve heyecan verici bire bir düellolara katılacaksınız. Ayrıca, oyunun yapay zekasına ve hatta diğer çevrimiçi oyunculara karşı savaşabilirsiniz.
 
Knights Fight 2: Honor & Glory'deki kontroller dokunmatik ekranlara mükemmel şekilde uyarlanmıştır. Sol baş parmağınızı kullanarak kılıcınızın yönünü kontrol edebilir ve düşman saldırılarını engelleyebilirsiniz. Kılıcınızı bir yöne çevirirseniz ve saldırı tuşuna basarsanız, silahınızı o tarafa savuracağınızı unutmayın.
 
Knights Fight 2: Honor & Glory'deki iki temel oyun modu, tek oyunculu seferberlik modu ve çevrimiçi düellolardır. İlkinde, yeni miğferler, zırhlar ve silahlar gibi her türlü ödülü kazanmanıza izin veren süper güçlü düşmanlara karşı savaşırsınız. İkinci mod ise size yeteneklerinizi dünyanın her yerinden rakiplere karşı test etme şansı veriyor.
 
Knights Fight 2: Honor & Glory, size ortaçağ dövüşlerini deneyimleme fırsatı sunan mükemmel bir aksiyon oyunudur. Ayrıca emrinizde çok çeşitli silahlar olacak: kılıçlar, baltalar, topuzlar, şafak yıldızları ve çok daha fazlası.

aksiyon macera
Gravity Rider Juice Farm
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Knights Fight 2: Honor & Glory 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Knights Fight 2: Honor & Glory
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız