Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingcraft - Candy World

Mantık ve beceri gerektiren oyunları seviyorsanız, Kingcraft - Candy World, eğlenceli bulmacalarla krallığınızı genişletirken saatlerce süren eğlencenin keyfini çıkarmanızı sağlayan mükemmel bir kombinasyondur.
 
Oyun, aldığı kadar basittir; fethetmek istediğiniz bir toprak parçası seçersiniz ve ardından bir bulmaca çözmeniz gerekir. Her seviyenin çözülmesi gereken belirli bir yolu vardır, böylece her seferinde yeni bir meydan okumayla karşı karşıya kalırsınız. Bazı durumlarda sadece belirli bir puan almanız gerekirken bazı durumlarda tüm jelatinlerden kurtulmanız gerekir... eğlenceli ve zorlu oyunlarda tüm modları keşfedin.
 
Kingcraft - Candy World'de, seviyeleri aşmak için yatırım yapabileceğiniz ödülleri alacağınız en yakın toprak parçasına ejderhanızla uçmanız gerekir. Her küçük toprak parçasının kendi üretimi vardır, böylece bir kez fethedildiğinde bu üretim doğrudan size gider. Topladığınız her şeyi akıllıca kullanın ve giderek karmaşıklaşan rauntlarda toprakları fethederek dünyada ilerlemeye devam edin. Kingcraft - Candy World oynamanın keyfini çıkarın ve zihninize meydan okuyun.

bulmaca macera platform
Operate Now Nose Surgery Age of Strategy
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Kingcraft - Candy World 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Kingcraft - Candy World
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız