Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kidgames Christmas coloring

Kidgames Christmas Coloring, küçük çocuklarınızın resimlerini boyarken hayal güçlerinin de uçmasına izin verir. Her türlü resmi boyamalarını ve Android cihazlarının ekranından eski-tip çocuk oyunları oynamalarını sağlayın.
 
Bu araç yüzlerce Noel-temalı resmi içerir: Noel Baba, geyik, Noel ağaçları, kar taneleri, periler ve sayısız karakter böylece çocuklarınız en beğendikleri arasından seçim yapabilirler. Resimlerini seçtiklerinde, ekranın altında yer alan paleti kullanarak boyamaya başlayabilirler. Eklemek için renge dokunun ve daha sonra azar azar resmin içini doldurun, resim şekil almaya başlayacaktır.
 
Çocuklar, siyah bir tuval üzerine baştan kendi çizimlerini yapabilirler. Fikirlerini ifade etmeleri için mevcut olan tüm araçlarla çocuklarınızın hayal gücünün gelişmesine yardımcı olun. Noel tatillerine eşlik edecek ideal bir uygulama.

simülasyon
No.Color - Color by Number Halloween Coloring Pages
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Kidgames Christmas coloring 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Kidgames Christmas coloring
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız