Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jump Arena

Jump Arena, aynı hedefe sahip başka bir oyuncuyla yarışırken olabildiğince uzaklaşmanız için size meydan okuyan bir arcade oyunu. Süre bittiğinde daha ileri giden kişi kazanan olacaktır.
 
Jump Arena'daki kontroller çok basit: Sadece karakterinizin zıplamasını sağlamak için ekrana dokunmanız gerekiyor. Bu şekilde, daha yüksek bir platforma atlamanız ve ulaşmanız gerekiyor çünkü daha düşük bir platforma düşerseniz, tüm birleşik bonusu kaybedersiniz.
 
Raundları kazandığınızda, zıplama becerilerini ve hızlarını arttırmak gibi karakterler için geliştirmeler almak için kullanabileceğiniz elmas ve paralar kazanacaksınız. Jump Arena'da, tüm karakterlerin hareket halindeyken kilidini açabileceğinizi akılda tutmak önemlidir.
 
Jump Arena, Doodle Jump deneyimini (ve diğer benzer oyunların) rekabetçi bir oyun sistemine taşıyan süper eğlenceli bir oyundur. Oyunun görselleri mükemmel ve gerçekten harika bir karakter tasarımına sahip.

aksiyon macera
Golf Challenge - World Tour House of Poker
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Jump Arena 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Jump Arena
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız