Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Johnny Trigger

Johnny Trigger, görevi karşılaştığı tüm mafyaları öldürmek olan elit bir suikastçı olarak oynadığınız bir 2D aksiyon oyunudur. Ve ne kadar muhteşem bir iş çıkarırsanız o kadar iyi.
 
Johnny Trigger'da oyun oynamak inanılmaz derecede basit. Karakteriniz otomatik olarak ilerler ve elinden geldiğince havada döner. Döndükçe, zaman yavaşlar, bu yüzden tek yapmanız gereken, tüm düşmanlarınızı vurmak ve öldürmek için doğru anda ekrana dokunmaktır. Ama birini bile elinizden kaçırırsanız, sizi öldürür.
 
Johnny Trigger'da, çeşitli senaryolara bölünmüş tonlarca seviye mevcut. Her 10 seviyede, tonlarca atışta hayatta kalabilen ve amacınızı gerçekten test edecek bir patronla savaşmanız gerekir. Neyse ki, bir atış yaptığınızda daha fazla hasar vermek için yeni silahların kilidini açabilirsiniz.
 
Johnny Trigger, John Wick gibi hissetmenizi sağlayan basit bir oynanışa sahip birinci sınıf bir 2D aksiyon oyunudur. Ayrıca iyi tasarlanmış grafikleri de vardır.

aksiyon macera 2D
Stealth Master Comics Bob
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Johnny Trigger 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Johnny Trigger
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız