Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Idolmaster Cinderella Girls Starlight Stage

Idolmaster Cinderella Girls Starlight Stage, oyuncuların hem sahnede hem de sahne dışında eşlik etmeleri gereken bir grup Japon 'idolünün' önünde sahne aldıkları macera dokunuşlarına sahip bir ritim oyunudur.
 
Idolmaster Cinderella Girls Starlight Stage'deki oyun sistemi iki farklı bölüme ayrılmıştır. Bir yandan, idolleriniz sahnedeyken, ekranda uygun Beat Fever veya SuperStar BTS tarzında görünen düğmelere dokunmanız gerekir. Bunda ne kadar iyi olursanız, o kadar çok puan ve şöhret kazanırsınız. Ayrıca idollerle takılıp sohbet edebilir ve çeşitli dekorasyonlarla odanızı kişiselleştirebilirsiniz.
 
Idolmaster Cinderella Girls Starlight Stage, 20'den fazla farklı şarkı bulacağınız ve 50'den fazla idolü işe alabileceğiniz eğlenceli ve çeşitli bir ritim oyunudur. Ayrıca oyun, siz oynarken şarkı söyleyen ve dans eden tüm idollerin mükemmel 3D modelleriyle muhteşem grafiklere sahiptir.

ritim müzik macera
TO-ASTERIA One Piece Thousand Storm
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Idolmaster Cinderella Girls Starlight Stage 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Idolmaster Cinderella Girls Starlight Stage
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız