Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Idle Zombie Defence

Idle Zombie Defence, sizi klasik bir zombi cehennemine çeken basit bir idle oyundur. Pandemiden sonra hayatta kalan birkaç kişiden birini kontrol edersiniz ve hedefiniz diğer hayatta kalanlardan destek beklerken yaşan ölü ordularına karşı üssünüzü savunmaktır.
 
Idle Zombie Defence'nin çalışma şekli daha kolay olamazdı: her bir seviyenin başında yaşayan ölüler ekranda görünmeye başlar ve kahramanınız konumuna en yakın olanlara otomatik olarak ateş eder. Yendiğiniz her bir zombi arkasında para bırakır, yeteri kadar paranız olduğunda yeni silahlar satın almak, davranışlarınızı geliştirmek ve hayatta kalma seviyenizi artırmak için kullanabilirsiniz.
 
Idle Zombie Defence maceranızda ilerlerken büyük zombi dalgalarına karşı savaşınızı daha kolay hale getirecek özel nesneleri kullanma şansı elde edersiniz. Ayrıca, bu parayı oyun içi para biriminde de satın alabilirsiniz.
 
Her ne kadar oynanabilirlikte bir parça derinlik ve oyuncular ve ortam arasında etkileşim kayıp olsa da Idle Zombie Defence bu türün en sadık oyuncularını bile memnun etmeye yetecek kadar eğlence sunar.

aksiyon macera
Solar Squad Super Spider Hero
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Idle Zombie Defence 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Idle Zombie Defence
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız