Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Idle Wasteland

Idle Wasteland, bu tür oyunları popüler yapan bütün unsurlara pratikte sahip bir clicker'dır. Ancak, bununla kalmaz çünkü RPG unsurları ekleyerek ve oyunun basitliğiyle mükemmel şekilde çalışan ama benzersiz olmayan kıyamet sonrası bir hikaye sunarak bir yenilik katar.
 
Nükleer kıyamet sonrası insanlık tarihinin son sığınağı olan 'Oasis'i arayan bir felaketzedeyi kontrol edersiniz. Kahramanınız oyunun farklı seviyelerinde otomatik olarak hareket eder ve sadece bir düşmanla karşılaştığında durur (yine aynı şekilde otomatik olarak saldırır). Her bir saldırı gücünüzü kullanır ve sizin rolünüz karakterinizin güç çubuğunun dolması için olabildiğince hızlı bir şekilde ekrana tıklamaktır.
 
Yok ettiğiniz her bir düşman için tecrübe ve karakteriniz için daha hızlı ve güçlü bir şekilde saldırma, güç çubuğunuzun daha hızlı dolması ya da yere düşmeden önce daha çok saldırı yapma gibi farklı özellikleri satın alabileceğiniz paralar kazanırsınız.
 
Idle Wasteland geleneksel clikcer oyun planını daha dinamik bir oyun planına dönüştüren bir oyundur. Fallout saga ya da Metro gibi oyunları sevenler kesinlikle bu oyuna bayılacaklar.

ryo aksiyon macera
Tap Squadron Idle Sword 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Idle Wasteland 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Idle Wasteland
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız