Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Idle Inn Tycoon

Idle Inn Tycoon, karlı bir dağın ortasında bir oteli yönettiğiniz, onu iyileştirdiğiniz ve ilerledikçe genişlettiğiniz eğlenceli bir tıklama oyundur. Amacınız mümkün olduğu kadar çok ziyaretçiyi ağırlarken, aynı zamanda çalışanlarınızın maaşlarını yükseltmek, otelin olanaklarını iyileştirmek ve ödüller kazanmak için daha çeşitli hizmetleri makul fiyatlarla sunmaktır.
 
Idle Inn Tycoon'da oynanış basittir. Tek bir oda ve bir resepsiyonist ile başlarsınız. Sadece iki çalışanla misafirlere hizmet edebilir, onları odalarına götürebilirsiniz ve daha fazlasını yapmazsınız. Başlangıçta, çalışanlarınızın hiçbiri özellikle hızlı değildir, bu nedenle fazla para kazanmazsınız. Ancak iş büyümeye başladığında, maaşları yükseltebilir, temizlikçi kiralayabilir, bir şef tarafından yapılan akşam yemekleri servis edebilir ve odaların kalitesini artırmak da dahil olmak üzere çok daha fazlasını yapabilirsiniz.
 
Idle Inn Tycoon, oteli genişletmek için ihtiyacınız olan iyileştirmeleri satın alabilmeniz için ekstra gelir elde etmenize yardımcı olacak bir hedef ve başarı sistemine sahiptir. Temel olarak, ne kadar çok hedef tamamlarsanız, gelecekte o kadar çok hedef tamamlayabilirsiniz.
 
Idle Inn Tycoon, çalışanlarınızın çalışma koşullarını iyileştirerek bir oteli yönettiğiniz muhteşem grafiklere sahip bir tıklama oyunudur.

ryo macera
Super Star Model Super Bob's World 2020
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Idle Inn Tycoon 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Idle Inn Tycoon
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız