Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hyperforma

Hyperforma, ana fikri klasik 'Arkanoid'den alan ve ona yeni ve şaşırtıcı bir deneyim sunmak için bir farklılık katan ilginç ve eğlenceli bir oyundur. İnsanların zihinlerinin internette seyahat edebildiği bir gelecekte, babasının ortadan kaybolmasıyla ilgili sırları ortaya çıkarmak için her şeyi riske atan genç bir hacker rolünü oynayacaksınız.
 
Grafikleri aksini düşündürse de Hyperforma'daki oynanışa gerçekten erişilebilir. Orijinal Arkanoid'de olduğu gibi, amacınız ekrandaki farklı öğelerin etrafında bir mermi sıçraması yapmaktır. Hyperforma'da, bu mermi seviyenin dört bir yanından sekecek ve zayıf noktalarını daha erişilebilir kılmak ve ne pahasına olursa olsun savunma mekanizmalarından kaçınmak için hedefinizin perspektifini değiştirmek size kalmış olacak.
 
Hyperforma ayrıca hızlı tempolu bir hikaye içerir. Bu ilerleme sistemi, maceranızda ilerledikçe yeni becerilerin kilidini açmanıza izin verecektir.
 
Hyperforma, film kalitesinde bir hikayenin yanı sıra bağımlılık yaratan bir oyun planına sahip, grafik olarak etkileyici bir oyundur. Zorlu atari oyunlarından hoşlanıyorsanız, koleksiyonunuz için olmazsa olmaz bir Hyperforma bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

macera
Red Ball Roller Animal Tales
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Hyperforma 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Hyperforma
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız