Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hunting Clash

Hunting Clash, doğal yaşamlarında vahşi hayvanları aramak için dünyanın dört bir yanına seyahat ettiğiniz bir av oyunudur. Bu macerada, herhangi bir savaşa hazır bulunan bir keskin nişancı ile av mevsimine başlarsınız. Hedefiniz kusursuz bir şekilde ateş etmek için nişan alışınızı keskinleştirmektir. Akla hayale sığmaz canavarları avlayın ve dünyanın en iyi avcısı olun.
 
Avınızı en hızlı ve çok cephane harcamadan yakalamak için avınızın kalbine nişan almalısınız. Daha büyük bir oyun için kusursuz bir şekilde nişan almalısınız, böylece avınızı kaçırmazsınız ve tek bir atışla vurduğunuzdan emin olursunuz. En büyük etkiyi yaratmak için atış pozisyonunuzu buluncaya kadar parmağınızı dikkatli bir şekilde kaydırın. Kalbe yaklaştığınızda, en güçsüz noktayı gösteren küçük bir daire görürsünüz.
 
Bu oyunda, kendinizi etrafla etkileşime geçmeniz gereken her türlü ortamın içinde bulursunuz. Ağaçlar ve çalılar iyi bir atış yapmanızı engelleyebilir, fakat eğer hareketleriniz konusunda akıllıca davranırsanız, en vahşi ortamlarda bile iyi skorlar elde edersiniz. Avınız iyi bir pozisyona ulaşıncaya kadar bekleyin ve onu hızlıca öldürmek için dikkatli bir şekilde nişan alın.
Hunting Clash, sizi maksimum seviyede konsantre olmaya zorlar. Avınızı sinsice takip edin ve avlamak istediğiniz hayvanı buluncaya kadar iç güdülerinizi takip edin. Silahlarınızı yükseltin ve herhangi bir durumda herhangi bir hayvanı avlamak için en iyi keskin nişancıyı elde etmek için inanılmaz kombinasyonlar yapın. Nişan almanızı keskinleştirin ve bu yeni avlanma sezonu boyunca ne kadar kusursuz atış yaptığınızı gösterin.

nişancı aksiyon
Wild Hunt: Sport Hunting Games Lets Fish
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Hunting Clash 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Hunting Clash
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız