Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hundred Soul (SEA)

Hundred Soul, gerçek zamanlı olarak aksiyon dolu dövüşlere katılabileceğiniz, hack ve slash oynanış ve rol yapma ipuçlarına sahip bir MMO'dur. Kısa ve tatlı görevlerde her türlü yaratıkla savaşmaya hazır olun.
 
Her bir ortamda, küçük 3D ortamlarda etrafınıza dağılmış üç düşman ordusunu yenmek zorundasınız. Oyun Unreal Engine'i kullandığından ve yüksek üretim değerlerine sahip olduğundan, şaşırtıcı derecede harika grafiklerle büyük gruplara ve yaratıklara rastlayacaksınız.
Her ortamı tamamladığınızda, yanınızda otomatik olarak savaşacak olan AI kontrollü karakterlere ek olarak, zorlukların üstesinden gelmek için takımınızı geliştirebilecek ve yeni yardımlar alabileceksiniz.
 
Hundred Soul, size bir konsol oyunu oynuyor gibi hissettiren bir deneyim için bir anime tarzı ve övgüye değer grafikleri ile Android için harika bir MMO.

ryo aksiyon macera
Mobile Legends Hundred Soul
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Hundred Soul (SEA) 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Hundred Soul (SEA)
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız