Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

House Designer: Fix & Flip

House Designer: Fix & Flip, bir evin yenilenmesi ve dekore edilmesi deneyimini mümkün olduğunca gerçekçi bir şekilde sunan sevimli bir oyundur. Bu kez, göreviniz harap tek katlı bir evi almak ve çöpleri temizlemek, dekore etmek ve yeni sahipleri için hazırlamanız!
 
Ancak evin yerleşime hazır olmadan önce gidecek çok yolu var. Oyunun başında ev şişelerle, pizza kutularıyla, çöplerle dolu ... sadece iğrenç. Sadece bu değil, aynı zamanda kırık duvarlar, halı lekeleri ve tahta kurusu ve termitler ile istila edilmiş mobilyalarla uğraşmak zorunda kalacaksınız. İlk göreviniz belli: tüm çöpleri çıkarın, kiri ve odayı temizleyin, böylece duvarları ve döşemeleri restore edebilirsiniz. Ve işe koyulma zamanı geldiğinde, bu oyun tek bir ayrıntı bile bırakmaz: çöpü almadan önce eldiven giymek için sağdaki tekerleği kullanmanız, temizlik yaparken fırçayı değiştirmeniz ve duvarlardaki delikleri kapatıp tekrar yerine getirmek için çimento, boya ve duvar kağıdı satın alın.

simülasyon macera tasarım ev
House Designer PowerWash Simulator
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
House Designer: Fix & Flip 0 / 10 0 oy
KÜNYE
House Designer: Fix & Flip
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız