Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hotel Empire Tycoon

Hotel Empire Tycoon, görevinizin küçük, iki odalı bir oteli yöneterek bir servet kazanmak olduğu her yaştan oyuncu için harika bir tıklama oyunudur. Artımlı oyunların hayranıysanız, bu başlığa göz atın, gelirinizle akıllıca yatırım yapın ve harika oteller inşa ederek dünyayı dolaşın. Otelinizin her ayrıntısını geliştirmek için kârınızı kullanın, gezegeni kaplayan ve milyarder olan beş yıldızlı bir zincir oluşturabilirsiniz!
 
Ama önce, bu yönetim oyununa sadece temel özellikleri olan küçük bir iki odalı hostel ile başlayacaksınız. Para kazanmak için odalarınızı turistlere kiralayın ve otellerinizi geliştirmek için kârınızı kullanın, böylece odalarınız için daha fazla ücret alabilirsiniz. Hotel Empire Tycoon, odaların değerini artırmak için satın alabileceğiniz düzinelerce eşyaya sahiptir veya müşterileri alacağınız ücretleri büyük ölçüde artırmak için bunları yükseltebilirsiniz.

simülasyon
Idle Theme Park Tycoon Battle Royale: Ultimate Show
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Hotel Empire Tycoon 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Hotel Empire Tycoon
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız