Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Highway Getaway: Chase TV

Highway Getaway: Chase TV, polisin son süratte takip ettiği bir arabanın direksiyonuna geçtiğiniz bir sonsuz koşucu sürüş oyunudur. Sadece, ölümcül bir çarpmaya sebep olacabilecek trafiğe dikkat etmekle kalmamalı aynı zamanda benzin seviyesini de kontrol etmelisiniz, aksi halde bir otoyolun ortasında kalırsınız.
 
Highway Getaway: Chase TV oyununda, arasından seçim yapabileceğiniz iki farklı kontrol modu vardır. Biri ekranın sağına ya da soluna dokunarak ve diğeri ise parmağınızı bir taraftan diğerine kaydırarak. Hangisini seçerseniz seçin, kontroller hem basit hem de sezgiseldir. Diğer araçların rüzgarlarının avantajından faydalanmak için tetikte olmalısınız.
 
Highway Getaway: Chase TV oyununda, arasından seçim yapabileceğiniz on farklı araç vardır, başlangıçta ise bunlardan sadece birini kullanabilirsiniz. Geri kalanın kilidini açabilmek için, kovalamaca esnasında çok fazla para kazanmalı ve çok sayıda görevi tamamlamalısınız. Oyunun tamamında karşılık gelen ödüllere sahip 200'den farklı görev vardır.
 
Highway Getaway: Chase TV, sadece baş döndürücü grafiklere sahip olmakla kalmayan aynı zamanda elenceli ve bağımlılık yaratan bir oyun planına sahip sürüş temalı muhteşem bir sonsuz koşucudur.

yarış aksiyon macera
Pocket Mini Golf Watermelon Wars
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Highway Getaway: Chase TV 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Highway Getaway: Chase TV
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız