Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Her tears were my light

her tears were my light, oyunun merkezindeki aşk hikayesini yansıtırken karakterinizin eylemlerine karar vermek için önemli kararlar aldığınız gerçek bir aşk hikayesidir. Bu oyunda, sanki gerçek yaşamdaymış gibi sonuçları olan kararlar vererek macerayı yaşarsınız.
 
her tears were my light'ı açtıktan hemen sonra hikaye başlar. İlerlemek için tek yapmanız gereken ekrana dokunmaktır. Eğer hikayeyi daha hızlı okumak isterseniz alt sağ köşede bulunan uygun butonla bunu yapabilirsiniz. Oynarken, sizi gerçek aşkın doğası üzerine düşünmeye davet eden güzel bir yırtıcı deneyim yaşarsınız.
 
Etkileşimli bir hikaye olarak, seçtiğiniz her tepki tamamen farklı bir sonuca yol açar. Yanıtlarınızı seçmek, istediğiniz seçeneğe dokunmak kadar kolaydır. Hangi seçeneği seçerseniz seçin, her tears were my light, seçiminizi kaydedecek, ilerledikçe kararlarınızı ve fikirlerinizi takip eder.
 
her tears were my light, kendilerini romantik olarak gören herkes için mükemmel olan muhteşem grafiklere sahip, eğlenceli ve güzel bir şekilde geliştirilmiş bir oyundur.

rpg aksiyon macera
Captain ToonHead vs the Punks from Outer Space Road Crash
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Her tears were my light 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Her tears were my light
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız