Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Happy Clinic

Happy Clinic'te bir hastaneyi yönetip yönetemeyeceğinize bakın. Bu oyunda, hemşire olarak oynayacak ve hastaları kabul edecek, onları bir yatağa atayacak ve muayene etmek için doktorları arayacaksınız.
 
Oyunun başında çok fazla çoklu görev yapmanız gerekmese de, ne kadar çok seviyeyi geçerseniz, o kadar çok şey yapmanız gerekecektir. Örneğin, bekleme odasında kontrol etmeniz gereken daha fazla hasta olacak veya sinirlenip gidebilirler. Aynı anda kaç hasta görebileceğiniz - ve bu nedenle hastaneye ne kadar para yatıracağınız - ne kadar kaynağa sahip olduğunuza bağlıdır.
 
Hastaneyi genişletmek için çalışırken, hastalarla ilgilenmekle de meşgul olacaksınız. Her birini mutlu ve sağlıklı tutmak için yapılacak çok şey var. Örneğin, bir hastayı her tedavi ettiğinizde bir yatağı temizlemeniz ve ilaç toplamanız gerekecektir.
 
Happy Clinic, hastanede olan her şeyi gösteren göz alıcı 3D grafiklere sahiptir. Her hastayı tedavi etmek ve şehri sağlıklı tutmak için hemşirenizle birlikte görevleri tamamlayın.

simülasyon
FOG Battle Royale War Sector
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Happy Clinic 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Happy Clinic
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız