Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hair salon

Bir kuaför salonu kurun ve Hair Salon oyunuyla güzel görünüm oluşturmak için tüm müşterinizin saçlarını yapın. Bu oyun, güzel sonuçlar oluşturmak için kullanabileceğiniz her türlü şekillendirme aracı ve öğeye sahiptir. İmkanlar sonsuzdur!
 
Hair Salon, türündeki çoğu oyunun yapmadığı bir özelliğe sahiptir: Harika fizik! Bu, fön makinesini müşterinizin saçını herhangi bir yöne üflemek için kullanabileceğiniz anlamına gelir. Sadece bu değil, aynı zamanda seçim yapabileceğiniz her türlü saç rengi ve stili de vardır.
Hair Salon'da her müşterinin saçını şekillendirmekle kalmaz, aynı zamanda yıkayabilir ve bitmiş saç stilini kolye, gözlük ve şapka gibi her türlü aksesuarla tamamlayabilirsiniz.
 
Genel olarak, Hair Salon her türlü saç modeli oluşturmak için kullanabileceğiniz bir sürü ile stil aracı ile eğlenceli bir oyundur. Bu güzellik sürecinin her adımında eğlence sunan, eğlenceli bir oyun.

simülasyon
Children's doctor : dentist. Car Wash
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Hair salon 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Hair salon
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız