Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

HUNTER×HUNTER: Greed Adventure

HUNTERxHUNTER: Greed Adventure, popüler manga HUNTERxHUNTER dünyasında geçen bir rol yapma oyunudur. Bu oyunda Gon, Killua, Kurapika ve Greed Adası'ndaki zafere doğru diğer karakterlere rehberlik edersiniz.
 
HUNTERxHUNTER: Greed Adventure'ın hikayesi Greed Island: la Asociación de Cazadores'ın arkasında yer alır. Ada artık onun kontrolünde ve her şey değişti. Ünlü Greed Island 2'de (G.I.2), serinin ötesine uzanan ve flashback'lerle anıları canlandıran maceralar yaşayacaksınız.
 
HUNTERxHUNTER'dan ilham alan bu oyunu oynamak daha kolay olamazdı: savaş otomatiktir, bu yüzden tek yapmanız gereken takımınızdaki her karakter için özel yetenekleri etkinleştirmek. Bu sayede yeni karakterler bulmak, seviye atlamak ve mükemmel ekibi oluşturmak için daha fazla enerji harcayabilirsiniz.
 
HUNTER × HUNTER: Greed Adventure, Yoshihiro Togashi'nin yarattığı fantastik mangaya yeni hikayeler ekleyen harika bir video oyunudur. Grafikler sizi anime dünyasına getirmek için tasarlandı ve orijinal dubbers seslerini içeren tonlarca diyaloğu içeriyor.

ryo aksiyon macera
ONE PIECE Formation Tales of Link
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
HUNTER×HUNTER: Greed Adventure 0 / 10 0 oy
KÜNYE
HUNTER×HUNTER: Greed Adventure
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız