Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild of Heroes

Guild of Heroes, ortaçağ fantezi dünyasında geçen izometrik perspektifli bir RPG'dir. Oynarken, kötülüğün güçleriyle yüzleşmeniz gerekecek. Hayır, özellikle orijinal bir yaklaşım değil, ama iyi bir oyun için sağlam bir formül.
 
Guild of Heroes'daki oyun, beklediğiniz gibi: Karakterinizi (küçük) ortamlarda serbestçe hareket ettirmek için ekrana dokunun ve otomatik olarak saldırmak için düşmanlara dokunun. Ekranın altında, aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç farklı beceri göreceksiniz, bu da daha zarar verici saldırılarla sonuçlanacaktır.
 
Guild of Heroes'daki görevler nispeten kısadır ve yaklaşık iki veya üç dakika sürer. Görevler arasında, oyunda ana şehri ziyaret edebilirsiniz. Orada yeni ekipman satın alabilir veya artık istemediğiniz parçaları satabilirsiniz.
 
Guild of Heroes geleneksel bir RPG'dir. Çok orijinal olmasa da, bir tür büyüleyici Dungeons and Dragons tarzında mükemmel görsellere sahip eğlenceli bir oyundur.

ryo aksiyon macera
World Series of Poker Bulu Monster
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Guild of Heroes 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Guild of Heroes
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız