Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Greeting Cards

Greeting Cards arkadaşlarınıza ve ailenize göndermek ya da özel tarihlerde sosyal ağlarda paylaşmak için tonlarca farklı kart oluşturmanızı sağlayan bir araçtır. Her birini tamamen kişiselleştirin ve her zaman tam olarak ne söylemek istiyorsanız onu iletecek mesajlar gönderin.
 
Uygulamanın ara yüzü çok basittir. Tek yapmanız gereken kartınızın hangi etkinlikle ilgili olduğuna karar vermektir: Noel, Dünya Kadınlar Günü, Aziz Patrick Günü, Paskalya, Anneler Günü, Sevgililer Günü ya da daha az spesifik bir gün. Her durumda kartınızı tamamen kişiselleştirebilirsiniz.
 
Uygulamada her özel günle ilgili karikatürlerin olduğu bir galeri, kartınızın arka planı için geniş bir renk skalası, yazmanızı ya da elle çizmenizi sağlayacak bir fırça ve o özel kişiye mesaj göndermenizi sağlayacak metin girişi vardır. Özel günlerinizi ailenize veya arkadaşlarınıza Greeting Cards ile güzel ve özel mesajlar göndererek kutlayın.

platform macera
Make Bouquet Modern Postcard
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Greeting Cards 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Greeting Cards
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız