Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gold Rush 3D!

Gold Rush 3D! bulabileceğiniz tüm altın külçelerini toplamak için her türlü yüzeyi kazıyacağınız inanılmaz derecede tatmin edici sıradan bir oyundur.
 
Gold Rush 3D! 'nin en güçlü yanlarından biri basitliğidir. Aslında o kadar basit ki, tek yapmanız gereken parmağınızı ekranda kaydırarak altta ne olduğunu ortaya çıkarmak. Parmağınızı akıllı telefonunuzun ekranında kaydırarak gümüş, zümrüt, ametist, altın ve daha fazlasını bulabilirsiniz, bol rahatlama ve tatmin sağlayan tekrarlayan ve zahmetsiz bir hareket.
 
Gold Rush 3D! 'de ayrıca çim kesmek (altın için kazmadan önce zemini temizlemek için), matkaplarla taşları kırmak (daha derine kazabilmek için onları çıkarmak için) ve daha fazla mineral oluşturmak için kimyasalları karıştırmak gibi çeşitli görevleri de gerçekleştirebilirsiniz, daha sonra daha fazla para için satabilirsiniz.
 
Gold Rush 3D! , kaç yaşında olursanız olun, sizi ekranınıza bağlı tutacak, bağımlılık yaratan bir oynanışa sahip basit bir altın kazma simülatörüdür. Zengin olana kadar etrafı kazarak ve değerli taşlar ve metaller satarak bir patlama yaşayın!

simülasyon macera maden 3D
Barista Life Baseball Heroes
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Gold Rush 3D! 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Gold Rush 3D!
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız