Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Going Under

Going Under, başarısız olmuş teknoloji startup'larının lanetli harabelerini keşfetmek üzerine kurulu satirik bir dungeon crawler oyunudur. Neo-Cascadia adında bir distopya şehrinde ücretsiz çalışan bir stajyer olarak şirket kampüsünün altındaki yöntemsel olarak üretilmiş sıra dışı zindanlardan geçerken ofis çöplerini silahın olarak kullanacaksın.
 
[Gelecek Korkunç]
Başarısız şirketler artık sadece yok olup gitmiyor; bu şirketler yerin altına gömülüyor ve çalışanları da şirket salonlarında canavarlar olarak sonsuza dek dolaşmakla lanetleniyor. Bu canavarları ızdıraplarından kurtar ve varlıklarını geri edinmelerini sağla; patronun yeni bir araba falan alabilsin diye.
 
[Tüm Kahramanlar Maaş Almaz]
Serbest çalışma imkanları, arkadaşlık siteleri ve kripto para temalı başarısız startup'ların kalıntıları arasında savaş. İşvereninin gerçek amacını ortaya çıkar; Fizzle adında bir gazlı içecek startup'ı ve kullanışlı kargo drone'u ordusuyla abonelik kutusu üreticisi ana şirket. Meslektaşlarınla arkadaş ol! Serbest çalışan bir goblini işe al! Bir slime'la randevuya çık! Kripto para yatırımı yap! Ortaklaşa kullanılan bir otomobili ateşe ver!
 
[Esnekçe Savaş]
Going Under'ın zindanlarında dizüstü bilgisayarlardan süpürgelere ve destek yastıklarına kadar hemen hemen her şey silah olarak kullanılabilir. Normal silahlar da bulunabilir fakat dikkatli olmazsan bir anda kırılabilirler. Stajında hayatta kalmak istiyorsan dikkatli oynamak ve duruma göre doğru silahı seçmek bir zorunluluk.
 
[Korkunç Oyun Sonu Canavarları]
Sen de kendi patronunun bir canavar olduğunu düşünürdün. Zindanların en derininde lanetli startup'ların kurucuları gezinir; bu kurucular çalışanları birbirleriyle kavga ederken yaptıkları yatırımlarla zengin olurlar. Onları alt edip büyülü yadigarlarıyla yüzeye dönerek kendi çalıştığın şirketi güçlendir.
[Maaşını Tecrübe Olarak Al]
Sen zindanları keşfettikçe karşına oynayış şeklini değiştirecek güçlü Yetenekler çıkacak. Onları Kafe'de öğrenirsen sonraki oynayışlarında da ortaya çıkacaklar. Bir Yeteneği yeterince sık kullanarak "ciro edilmiş" hâle getirip seferlerine bu Yetenekle başlayabileceksin. Çılgın sinerjiler için birden çok Yeteneği birleştirerek kaşla göz arasında sorunları halledeceksin.
 
[Karakterler Dünyası]
İş arkadaşların için Görevleri bitirerek onlar üzerinde Prestij kazan ve özgün bonuslarının kilidini aç. Neo-Cascadia, Fizzle'ın kökenleri ve Cubicle olarak bilinen kargo drone'u imparatorluğunun nasıl şehre hakim olduğu hakkında daha çok bilgi öğren. Kendini ve şirketini yerin dibine girmekten kurtarabilir misin?

Going Under Satirik Dungeon Crawler
HABERLER
Boundary Windbound
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Going Under 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Going Under ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız