Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gods Will Fall

Tanrıların insanlık üzerindeki acı verici hâkimiyeti bin yıldır sürüyor. Zulmederek ve acı çektirerek her erkeğin, kadının ve çocuğun kendilerine bir bağlılık yeminiyle körü körüne itaat etmesini istiyorlar. Tanrıların isteğini yerine getirmeyenleri yavaş ve acımasız bir ölüm bekliyor.
 
Tanrıların insanlık üzerindeki acımasız kontrolünü ortadan kaldırmak için çaresizce çabalayan cesur savaşçıların vahşi mücadelelerini deneyimle. Uzun süredir tanrıların acımasız hâkimiyeti altında ezilen ve kılıç kullanabilen her erkek ve kadın, hayatta kalan 8 Keltten oluşan klanını kurmak ve her tanrının cehennemi andıran âleminde yaşayan korkunç canavarlardan ve minyonlardan oluşan lejyonlara meydan okumak için çağrılacak.
 
Verilen her kararın ardından kişisel bir öykü ortaya çıkıyor. Başarıya ulaşırsan efsanelerin doğuşuna tanıklık edersin. Başarısız olursan tüm hayatlar gözünün önünde heba olur.
 
İkonik Tanrılar ve Âlemler
Detaylar ve tehlikelerle dolu dünyalarına adım attığın her kadim Tanrının karanlık sırlarını açığa çıkar. Tanrılarını korumak için hiçbir engel tanımayan minyonlarla dolu her konum bir öncekinden daha ölümcül olacak.
 
Kelt Savaşçı Klanı
Her biri kendine özgü bir silah türüne sahip olan 8 farklı savaşçı arasından sıradaki kahramanını dikkatle seç. Başarı emek ister ve beraberinde eşsiz yetenekler, silahlar ve eşyalar getirir. Başarısızlığın sonucu ise kurtuluş çığlıkları içerisinde zindana atılmaktır.
 
İkiliklerle Dolu Bir Dünyada Gez
Dünyanın (Overworld) çarpıcı ve canlı topraklarını keşfederken huzurlu manzaraların keyfini çıkar. Ancak her antik kapının ardında bir tanrının âlemi var. İnsanlara acı çektirerek kurulan dünyada kol gezen, iğrenç yaratıklarla dolu. Seçtiğin her yol ve açtığın her kapı bir öncekinden farklı olacak ve her seferinde yeni bir öyküyle karşılaşmanı sağlayacak.
 
Vahşi Bir Ders
Öğrenmesi kolay ama ustalaşması zor olan bir savaş tarzı sunan bu dünyaya adım atan herkesi devasa bir mücadele bekliyor. Bu mücadeleye katılarak ve içindeki berserkeri ortaya çıkararak savaşçını güçlendir. Tanrılar meydan okuyanları beklerken yenilgi her zaman bir adım uzakta olacak.

Gods Will Fall Deep Silver Clever Beans karanlık fantezi aksiyon oyunu
HABERLER
Powerslave Enhanced Edition Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Gods Will Fall 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Gods Will Fall ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız