Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost of Tsushima Director's Cut

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için Ghost of Tsushima Director's Cut'ı duyurdu. 20 Ağustos'ta çıkış yaptı.
 
PlayStation 4 sürümünü satın alan kullanıcılar, 9,99 dolar karşılığında PlayStation 5 sürümüne yükseltebilecek. Ayrıca PlayStation 4 için Ghost of Tsushima'ya zaten sahip olan kullanıcılar, Director's Cut'ın PlayStation 4 sürümüne veya PlayStation 5 sürümüne belli bir ücret karşılığında yükseltebilecekler.
 
Bu yeni sürüm, yalnızca orijinal oyunla ve bugüne kadar sattığımız ek içerikle değil, Jin için yepyeni bir maceranın yanı sıra ortaya çıkarmaktan heyecan duyduğumuz bir dizi yeni özellik ile dolu olarak geliyor.
 
PlayStation 4'te Ghost of Tsushima'ya sahipseniz, ilerlemenizi PlayStation 5'e aktararak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
 
Director's Cut'ın yanı sıra Ghost of Tsushima'ya sahip olan herkes yeni güncellemeler içeren yamayı indirebilecek. Ayrıca savaş sırasında bir hedefe kilitlenmeyi etkinleştirme seçeneğini içeren bir yama da oyunculara sunulacak.
 
PlayStation 5'te 4K/60 FPS'de oyunu oynayabileceksiniz.

aksiyon macera hikaye rpg rol yapma ps5 ps4
HABERLER
Cotton Guardian Force Saturn Tribute Batbarian: Testament of the Primordials
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Ghost of Tsushima Director's Cut 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Ghost of Tsushima Director's Cut
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız