Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geometry Dash Darkness

Geometry Dash Darkness, Geometry Dash'den esinlenerek, her seviyenin sonuna gelmeye çalıştığınız ve karşılaştığınız çoklu engellerden kaçınmaya çalıştığınız bir 2D arcade platform oyunudur. Ve bu konuda kolay bir şey yok.
 
Geometry Dash Darkness'taki kontroller basittir: Kahramanınızın bir sıçrama yapması için ekrana dokunun. Bunun gibi, yol boyunca bulduğunuz tüm engelleri atlatmaya çalışmalısınız - azının yöneteceği uygun bir başarı.
 
Geometry Dash Darkness'ta dört farklı seviye vardır ve bunların kilidini yavaş yavaş açmanız gerekir. İkinci seviyede oynamak için önce birinciyi bitirmelisiniz. Aynı şey üçüncü ve dördüncü için de geçerli.
 
Geometry Dash Darkness, bu destandaki tüm unvanlar gibi zor ama çok sevindirici bir meydan okuma sunan eğlenceli bir arcade oyunudur. Ayrıca oyun iyi grafikler ve çok bağımlılık yapan bir film müziği vardır.

bulmaca macera platform
Geometry Dash SubZero NBA Now 22
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Geometry Dash Darkness 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Geometry Dash Darkness
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız