Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Garden Paradise

Garden Paradise seviyeleri tamamlamak için çiftliğinizden tüm sebzeleri toplamanız gereken eğlenceli bir beceri oyunudur. Mümkün olduğunca çok malzemeye erişmek ve oyunda ilerlemek için stratejinizi ve hareketlerinizi önceden planlayın.
 
Bu eğlenceli oyun sizi az az, farklı malzemeleri toplamanız gereken bir çiftliğe yerleştirir. Amacınız: seviye izin verdikçe mümkün olduğunca çok çiçek almak. Oyun kurgusu oldukça basittir; çünkü yapmanız gereken tek şey parmağınızla birbiri etrafına kaydırarak iki ya da daha fazla malzemeyi bir araya getirmek. Malzemeleri eşleştirmek için her birinin yan yana olması gerekiyor. Ne kadar çok malzemeyi bir araya getirebilirseniz, ne kadar çok kombin yaparsanız o kadar çok puan kazanırsınız.
 
Bu oyun 30 farklı seviyeye ayrılır. Oynadığınızda, ancak sadece belli sayıda harekete sahipsiniz, bu yüzden hareket sayınız bitmeden amacınıza ulaşmanız gerekir. Eğer yapamazsanız, en baştan başlamanız gerekir. Herhangi bir karar vermeden önce kaç hareket hakkınız olduğunu kontrol edin; bu şekilde, bir sonraki hamleyi düşünerek maksimum puan sayısını yakalayabilirsiniz.

bulmaca macera platform
Halloween Witch Connect Deer Hunting: Covert Sniper Hunter
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Garden Paradise 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Garden Paradise
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız