Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Garage Empire

Garage Empire, idle tycoon alt türünde eğlenceli bir oyundur. Temelde amacınız çölün ortasında bir garaj imparatorluğu kurmaktır. Başlangıçta, yapabileceğiniz tek şeyin petrol satmak olduğu basit bir garajla başlarsınız. Ancak yavaş yavaş işinizi büyütebilir, daha fazla müşteri çekebilir ve kârınızı artırabilirsiniz.
 
Garage Empire'da oyun oynamak daha kolay olamazdı. Tek bir çalışanla ve parayı yönetmek için bir yönetici ile petrol satarak başlayın. Yeni müşteriler geldikçe, kazandığınız parayı daha fazla kar elde etmek için ürününüzü iyileştirmeye yatırabilirsiniz. Belirli sayıda müşteriye ulaştığınızda yeni ürünlerin kilidi açılacaktır, bu da ne kadar çok para kazanırsanız o kadar çok çeşit sunabileceğiniz anlamına gelir. Çok geçmeden arabaları tamir edebilir, yeni ürünler satabilir ve hatta başka bir şube açabilirsiniz.
 
Unutulmaması gereken şey, paranızı ne kadar iyi yönetirseniz yönetin, yine de oldukça yavaş ilerlersiniz. Süreci reklamları izleyerek veya daha da iyisi çevrimdışıyken küçük miktarlarda para kazanarak hızlandırabilirsiniz.
 
Garage Empire, sıfırdan bir garaj imparatorluğu kurduğunuz eğlenceli bir oyundur.

simülasyon macera yönetim
Gods of Boom Zombie War
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Garage Empire 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Garage Empire
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız