Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game is Bugged

Game is Bugged, yüzlerce zindan ve farklı maceralar boyunca kahraman grubunuza eşlik edebileceğiniz pikselli bir görünüme sahip bir RPG'dir. Grubunuzun lideri, devasa bir kılıçla donanmış basit bir ofis çalışanıdır.
 
Game is Bugged'daki oynanış çok basittir. Varsayılan olarak, kahramanınız ve yoldaşları otomatik olarak hareket edecek ve saldıracaktır. Bununla birlikte, herhangi bir zamanda herhangi bir karakteri manuel olarak kontrol etmek için otomatik hareketi devre dışı bırakabilirsiniz. Kahramanlarınızı özgürce hareket ettirmek için baş parmağınızı kullanmanız yeterli.
 
Kahramanlarınızı doğrudan kontrol etmek tamamen isteğe bağlı olsa da, onları seviyelendirirken çok dikkatli olmanız ve onları en iyi teçhizatla donattığınızdan emin olmanız gerekir. Karakter menüsünden kazandığınız parayı kahramanlarınızın her birinin seviyesini yükseltmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca, en güçlü düşmanlara karşı mücadelelerinizde size eşlik edecek ve size yardımcı olacak ek karakterlerin kilidini de açabilirsiniz.
 
Game is Bugged, özellikle muhteşem grafikleri ve kilidini açıp grubunuza ekleyebileceğiniz çok sayıda kahramanla öne çıkan eğlenceli bir RPG'dir. Hepsinden iyisi, oyun aynı zamanda keşfedilecek çok çeşitli zindanlar ve öldürülecek canavarlar sunuyor.

ryo aksiyon macera
Mundus Impossible Universe Troll Master 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Game is Bugged 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Game is Bugged
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız