Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game Tuner

Game Tuner, Android cihazınızda bulunan oyunların grafiklerini yapılandırmanıza izin veren bir uygulamadır. Bu uygulamayı kullanarak, akıllı telefonunuz veya tabletiniz için mümkün olan en iyi kurulumu elde etmek için çözünürlük ve kare hızını değiştirebilirsiniz.
 
Game Tuner'ı kullanmanın nihai hedefi, birçok oyun belirli cihazlar için tamamen optimize edilmediğinden oyunlarınızın performansını artırmaktır. Uygulamada görünen birkaç ayarı ayarlayarak, pil kullanımınızı ve oynarken cihazın sıcaklığını kontrol edebilirsiniz.
 
Bu uygulamayı kullanmak kolaydır, çünkü hareket etmeye ve farklı parametreleri yukarı ve aşağı ayarlamaya başlamanız gerekir. Değiştirebileceğiniz teknik seçenekler arasında çözünürlük, doku kalitesi, parlaklık, kare hızları ve daha fazlasını bulacaksınız. Bu alanları genel olarak veya özellikle yüklediğiniz her oyun için değiştirebilirsiniz.
 
Oyun çalıştırırken cihazınızın performansını artırmak istiyorsanız Game Tuner mükemmel bir seçenektir. Bu uygulamayı kullanarak, pil ömrünü uzatmanın yanı sıra cihazınızın aşırı ısınmamasını ve böylece beklenmedik bir şekilde bitmiş bir pilin bitmemesini sağlayabilirsiniz.

uygulama
Lisa'snMusic Band Samsung Game Launcher
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Game Tuner 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Game Tuner
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız