Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GODZILLA BATTLE LINE

GODZILLA BATTLE LINE, düşmanınızı en güçlü canavarlardan oluşan bir desteyle yok etmeniz gereken gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Bu destansı macerada, Mothra, King Ghidorah ve hatta Godzilla'nın kendisi gibi Godzilla destanının en güçlü canavarlarına karşı savaşacaksınız ve yollarına çıkan her şeye karşı şiddetli saldırılar başlatacaksınız.
 
GODZILLA BATTLE LINE'da düşmanlarınızı yenmek için bir canavar destesi ve destansı silahlar yaratmalısınız. Oynanış çok kolay: Zamanla kazandığınız sihri yöneterek kartlarınızı oynamanız gerekiyor. Birliklerinizi savaşa göndermek için ihtiyacınız olan enerjiyi kontrol edin ve saldırı yeteneğinizi kaybetmeden düşman saldırılarına karşı kendinizi koruyun.
 
Oyuncular arasındaki oyunlar üç dakika sürecek ve bu süre zarfında düşmanın şehrini yok ettiğinizden emin olmalısınız. Destenizdeki her canavarın belirli bir saldırı ve savunma gücü vardır ve onları oyuna koyduğunuzda kendi başlarına hareket edeceklerdir, bu yüzden yapabileceğiniz tek şey destansı savaşların tadını çıkarmaktır. Karakterleriniz rakibinizle karşılaştığında, savaşın hızını değiştirecek belirli kararlar alacaklar ve ne kendileri ne de rakip ölene kadar savaşmayı bırakmayacaklar.
 
Farklı haritaları keşfedin, yeni canavarlar keşfedin, sahip olduklarınızı geliştirin, inanılmaz ödüller kazanın ve güçlü silahlar ve canavarlarla en muhteşem desteleri yaratın. Gozilla ve diğer genetiği değiştirilmiş dinozorların şehri savaşın eşiğine getirdiği aksiyon dolu oyunların keyfini çıkarın.

strateji taktik
Jelly Bust! GODZILLA DESTRUCTION
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
GODZILLA BATTLE LINE 0 / 10 0 oy
KÜNYE
GODZILLA BATTLE LINE
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız