Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fast & Furious: Legacy

Fast and Furious: Legacy yedinci Fast and Furious filminin resmi video oyunudur, oyuncular tüm dünyada yasal olmayan yarışlarda bir dolu farklı arabayı kullanabilirler.
 
Oynadıkça, filmde görünen tüm arabaların kilidini açabilir ve satın alabilirsiniz. Ayrıca isteğinize göre onları kandırabilir, daha iyi motorlar için seviyeyi yükseltebilirsiniz, vb.
 
Fast and Furious: Legacy oyununda sayısız farklı görevi gerçekleştirebilirsiniz, bu görevlerde altın madalya almaya ve para kazanmaya çalışmak zorundasınız, daha sonra yeni arabalar ya da seviye yükseltmeleri satın alabilirsiniz.
 
Fast and Furious: Legacy oyununun en iyi yanı çevrim içi arkadaşlarınıza karşı yarışabiliyor ve onlarla çeteler kurabiliyor olmanız. Çetenizdeki oyuncular sürüşlerine hız kazandırmak gibi ilgi çekici fırsatlar elde ederler.
 
Fast and Furious: Legacy, CSR Racing'e çok benzeyen oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur ve oyuncularının yasal olmayan yarış dünyasının içine girmelerine izin verir.'Furious 7' lisansına sahip olmanın çekiciliğiyle beraber tüm diğer özellikleriyle oyun, En İyi Özellik 2015 Oscarını kazanabilir.

yarış aksiyon macera
iCatch ONLINE TRANSFORMERS: Forged to Fight
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Fast & Furious: Legacy 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Fast & Furious: Legacy
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız