Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fashion Show Dress Up Game

Fashion Show Dress Up Game bir model seçtiğiniz ve sahip olduğunuz kıyafetlerle onu podyumlarda ve en popüler partilerde çekilen fotoğraflarda parlaması için giydirdiğiniz bir gündelik oyundur.
 
Fashion Show Dress Up Game'da hedefiniz insanların bakışlarını ve kameranın odağını modelinize çekmeyi başarmaktır. Bunu yaparken mükemmel stili oluşturmak için düzinelerce kıyafete ve aksesuara sahip olursunuz. Başlangıçta kız sadece iç çamaşırlarıyla görünür. Ekranın sol kısmında farklı kıyafet kategorileri (tişörtler, elbiseler, etekler, pantolonlar, jeanler, ceketler, hırkalar, şortlar, şapkalar, gözlükler, ayakkabılar, kolyeler...). Sağda ise her bir kategoride bulunan kıyafetlerin bir listesi ardır ve her biri farklı stildedir. Göreviniz mükemmel kıyafeti bulana kadar her kategoriden kıyafetleri birleştirmektir. Ayrıca saç rengi ve stilini de değiştirebilirsiniz.

simülasyon
High School Dress Up For Girls Major GUN FPS
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Fashion Show Dress Up Game 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Fashion Show Dress Up Game
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız