Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fantasy Tour

Fantasy Tour bir grup jimnastikçinin kostümlerinden tutun da en iyi seyirci tepkisi için rutinlerine kadar her şeyiyle profesyonel bir şekilde ilgilenerek hayallerini gerçekleştirmelerine yardım ettiğiniz sıradan bir oyundur.
 
Bu jimnastikçiler ile tura başlarken yapmanız gereken ilk şey kıyafetlerini seçmek, ancak bu kıyafetlerin sahnede parlayacağından emin olun. Kostümlerini, ayakkabılarını ve hatta saç stillerini bile seçebilirsiniz, istediğiniz kadar çılgınlaşın.
 
Tur başladığında, esas amacınız gerçekten hatırlanacak akrobasi hareketlerinin bir kombinasyonunu oluşturun. Fakat oyunun başında her şey elinizin altında olmayacak. Seviyeleri geçtikçe, şovunuzu geliştirebilirsiniz. Bir dizi hareket oluşturmak için yapmanız gereken tek şey, hareketleri arayüzün en üstüne doğru sürüklemek.
 
Fantasy Tour, tonlarca hareketin kilidini açarak ve seyirciyi şaşırtmak için mükemmel bir şov oluşturarak uluslararası bir turda bu jimnastikçilere eşlik ettiğiniz oldukça eğlenceli bir oyundur.

ryo
Miraculous Ladybug and Cat Noir - Official Tamirci Kız
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Fantasy Tour 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Fantasy Tour
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız