Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FaceU

FaceU, Snow ve B612 gibi diğer popüler uygulamalara çok benzeyen bir fotoğraf ve video düzenleme uygulamasıdır. Ayrıca, makyaj, özel efektler ve çıkartmalar gibi gerçek zamanlı olarak fotoğraflarınıza uygulayabileceğiniz çok sayıda filtreye sahiptir.
 
Toplamda, FaceU fotoğraf ya da video çekmeye başlamadan önce uygulayabileceğiniz 50'den fazla farklı filtre içerir ve bu da fotoğraflarınızı ve videolarınızı bu filtreler direkt olarak uygulanmış şekilde çekmenize izin verir. Ayrıca, uygulama makyaj seçeneğine de sahiptir ve ruj ekleyebilir, kaşlarınızı belirginleştirebilir, allık uygulayabilir ve çok daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Bir de lekeleri yok ederek, dişlerinizi beyazlatarak, dişlerinizi daha büyük yaparak, yüzünüzü incelterek ve çok daha fazlasını gerçekleştirerek yüzünüzün farklı bölümlerini düzenleyebilirsiniz. Ayrıca, çeşitli efektler ve gözlükler, hayvan kulakları, 3D animasyonlar ve benzeri çıkartmalar da vardır.

uygulama
Viamaker ULike
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
FaceU 0 / 10 0 oy
KÜNYE
FaceU
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız