Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FINAL FANTASY XV POCKET EDITION

FINAL FANTASY XV POCKET EDITION, harika Final Fantasy XV'in (konsollar ve PC için mevcut) taşınabilir bir uyarlamasıdır. Cep sürümü, benzer bir oyun deneyimine ve hikayeye sahiptir, ancak dokunmatik ekran cihazlarına mükemmel şekilde uyarlanmış bir anime estetiği ve oyun kurgusuyla.
 
FINAL FANTASY XV POCKET EDITION'ın hikayesi on bölümden oluşmaktadır ve ilk bölümü ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Fakat elbette, diğer dokuz bölümde neler olduğunu öğrenmek istiyorsanız, bunları uygulama içinden satın almanız gerekir.
 
FINAL FANTASY XV POCKET EDITION kontrol sistemi dokunmatik ekranlı cihaza çok iyi uyarlanmıştır. Pratik olarak her şey ekrana dokunarak yapılır: karakterinizi haritadaki bir konuma dokunarak hareket ettirin, onlarla etkileşim kurmak için diğer karakterlere dokunun ve saldırmak için de düşmanlara dokunun. Ekrana dokunarak neredeyse tüm oyunu oynayabilirsiniz.
 
FINAL FANTASY XV POCKET EDITION mükemmel grafiklere, eğlenceli bir dövüş sistemine ve heyecan verici bir hikayeye sahip olağanüstü bir JRPG. Noctis, Regis, Ignis veya Promtus'a katılın ve heyecan verici bir maceraya başlayın!

ryo aksiyon macera
KINGDOM HEARTS Union X Dark Road MOBIUS FINAL FANTASY
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
FINAL FANTASY XV POCKET EDITION 0 / 10 0 oy
KÜNYE
FINAL FANTASY XV POCKET EDITION
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız