Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

F1 Manager

F1 Manager, başarılı bir Formula 1 ekibiyle ilgili kilit unsurların her birini yönettiğiniz bir sürüş oyunudur. Bu nedenle, bu yarışmanın tüm giriş ve çıkışlarına yakından dikkat etmek esastır. Amacınız? Takımlar ve sürücüler için her bir dünya şampiyonasında altın madalyayı evinize götürmek.
 
F1 Manager yarışlarında başlangıç çizgisini her geçtiğinizde, tüm yarış sizin elinizdedir. Pilotlarınızın yakıt ikmali için ne zaman durdurduklarına karar vermek gibi doğru kararlar verin. Her bir parkurun koşullarına göre lastik tipini seçin. Kamera modları muhteşemdir ve her zaman mümkün olan en iyi stratejik vizyonu sağlamak için izleme açıları arasında hareket etmek size kalmıştır.
 
Her yarışta zafer elde etmeyi başarırsanız F1 Manager size ödül verir. Sıklıkla, bu ödüller her pistte daha hızlı hareket etmek ve daha hızlı olmaları için arabalarınıza eklenecek parçalardır. Ancak, ekibinize başarı getirmede önemli bir rol oynayacak yeni, daha hızlı pilotların kilidini de açabileceksiniz.
 
F1 Manager ile gerçekçi Formula 1 araçlarında heyecan dolu, kalbinizin yerinden çıkacak gibi çarptığı yarışların heyecanını hissedeceksiniz. Hiç şüphe yok ki, bu, sürücülerinizin ilk önce bu damalı bayrağı geçmesini sağlama konusunda becerilerinizi test eden spor yönetimi oyunlarından biridir.

yarış aksiyon macera
HABERLER
MMX Racing MMX Hill Climb
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
F1 Manager 0 / 10 0 oy
KÜNYE
F1 Manager
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız