Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evil Hunter Tycoon

Evil Hunter Tycoon, harap edilmiş bir kasabayı kötü güçlere karşı bir kale burcuna dönüştürmekten sorumlu olduğunuz bir strateji oyunudur. Bu yönetim/strateji oyununda, kasabanın kahramanlarına yardımcı olacak silahlar, binalar ve malzemeler yaparak dolaylı yoldan insanlarınızı korursunuz.
 
Evil Hunter Tycoon oyuna, yapabileceğiniz her şeyi açıklayan detaylı bir öğretici ile başlarsınız: binalar inşa etmek, silahlar yapmak, malzeme aramaları için avcılarınızı göndermek, malzemeler işlemek, belirli sayıda düşman öldürdüğünüzde ödüller almak ve çok daha fazlası. Sonsuz olasılıkları Android strateji oyunları arasında kesinlikle çıtayı yükseltir.
 
Her ne kadar Evil Hunter Tycoon oyununda avcılarınızı direkt kontrol edemesenizde onların düşmanları takip edişini izleyebilir ve düşmanları zindanlara özel misafir olarak gönderebilirsiniz. Son patrona kadar düşman gruplarıyla savaşmak için beş avcıdan oluşan ekipler kurun. Eğer bu avcılar son patronu yenmeyi başarırsa, kasabayı geliştirmek için kullanabileceğiniz müthiş ödüller alırsınız.
 
Evil Hunter Tycoon, sonsuz olasılıklara ve harika piksel sanat grafiklerine sahip harika bir yönetim/strateji oyunudur. Hepsinden öte, mobil oyun için olağanüstü derin bir oynanışa - ki bu başlı başına onu eğlenceli hale getirmek için fazlasıyla yeterli - ve diğer oyunculara en iyi avcılarınızı yenme konusunda meydan okuyabileceğiniz bir PvP moduna sahiptir.

strateji taktik
Sword Master Story Forward Assault
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Evil Hunter Tycoon 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Evil Hunter Tycoon
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız