Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Era of Celestials

Bir düşman ordusu, son kalenin kapısına doğru yürüyüşe başladı. Tek umudunuz, yardımınıza gelen bir Celestials ekibi sayesinde onları durdurmak. Bu, Era of Celestials'ın temel amacıdır ve zafere ulaşmak için her bir rakibinizi yenmek için savaşmanızı sağlayan RPG.
 
Era of Celestials, diğer ana karakterlerle etkileşime girerken hoş bir dokunuş katan 3D grafiklere sahip. Başlangıçta, sadece bir okçu, büyücü, savaşçı seçeceksiniz ve farklı zorlukları yenerken seçim için yeni Celestials'ın kilidini açacaksınız. Bu oyunun altında yatan olay örgüsü oldukça ilgi çekici ve hareket halindeyken, tamamen Celestials dünyasına dalmış olacaksınız. Daha da iyisi, bu oyunun kontrolleri iyi dağıtılmıştır ve saldırıları başlatmanız veya diğer eylemleri gerçekleştirmeniz için eksiksiz bir yön ve eylem tuşları paketi de yer alır.
 
Savaşlar aynı anda birçok oyuncu arasında heyecan verici, gerçek zamanlı mücadele sunuyor. Bu dövüşlerin her birinde, tüm potansiyelinizi göstermeniz ve düşmanınızın saldırılarına av vermemek için en iyi strateji becerilerinizi kullanmanız gerekir. Bu noktada hareket etmek için yapmanız gereken tek şey, ekrana tıklamak ve eylemin ilerlemesini izlemektir.
 
Eğlenceli ve büyülü bir aksiyon oyunu arıyorsanız, Era of Celestials, sizi kuşatma altındaki bir dünyanın derinliklerine atacak harika bir Android oyunudur. Bu heyecan verici macerada, savaşçınız için yeni araçların ve becerilerin kilidini açacaksınız.

ryo aksiyon macera
League of Angels - Paradise Land League of Angels -Fire Raiders
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Era of Celestials 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Era of Celestials
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız