Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Empires & Puzzles: RPG Quest

Empires and Puzzles: RPG Quest, her türlü düşmanla karşılaştığınızda yaptığınız hamlelerle bir imparatorluğu yükseltmeniz gereken bir rol oynama ve mantık oyunudur.
 
Bu oyunda, krallıktan geçerken yağmalamak için ihtiyacınız olan kaynaklara dayanarak kendi şehrinizi inşa ediyorsunuz. Böylelikle, sınırları aşan doğal kaynakları ayıklamak için bitkiler ekiyorsunuz. Sizin göreviniz yakın bölgeleri fethetmek ve saldırıları başlatmak için aynı renkteki parçaları bağlamanız gereken 3 oyun eşleştirmesi sayesinde karşılaştığınız tüm düşmanları ortadan kaldırın. Bunu yapmak için, macera için beş avcıdan oluşan bir ekip topla.
 
Empires and Puzzles: RPG Quest'de, ne kadar büyük kombo yaparsanız, düşmanınıza o kadar büyük hasar verdirirsiniz. Daha güçlü görünen gelecek rakiplerinize karşı rekabet etmeye devam etmek için hareketlerinizi dikkatli bir şekilde değerlendirin. En büyük savaşçıların yanında imparatorluğunuzu yükseltin ve olabildiğince uzağa ulaşmak için mümkün olan en iyi hamleleri kullanarak savaşın.

bulmaca macera platform rpg
Baby Tablet Can you Spot IT?
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Empires & Puzzles: RPG Quest 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Empires & Puzzles: RPG Quest
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız