Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Easy Game

Easy Game, her bir bilmeceyi teker teker çözme yeteneğinizi test eden bir oyundur. Benzer bir öncüle sahip çok sayıda oyun vardır, ancak bu oyun size gerçekten meydan okuyan çok sayıda bilmece içerir.
 
Easy Game'nin grafikleri iyi dizayn edilmiştir ve bütün seviyelerde benzerdir. Ek olarak, her bir oyun siz çözümü bulmaya çalışırken sizi sakinleştirecek rahatlatıcı bir müzik içerir.
 
Bazı mücadelelerde, çözümü bulmak göreceli olarak kolaydır. Fakat, oynamaya devam ettikçe, seviyeler daha da zorlaşır; bu sebeple, hangi hamleleri yapmanız ya da hangi nesnelere dokunmanız gerektiği konularda daha uzun süreli düşünmelisiniz.
 
Easy Game, boş vaktiniz olduğu zamanlarda oynanabilecek muhteşem bir mantık oyunudur. Oynanışının kolaylığı, bu bulmacaları istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde, akıllı telefonunuzdan çözmek için mükemmeldir.

bulmaca macera platform
Animal Restaurant Play Disney
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Easy Game 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Easy Game
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız