Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dungeon Hunter 4

Dungeon Hunter 4, Gameloft'un lider rol yapma oyun serisinin geri dönüşünü simgelemekle birlikte, oyuncuları karanlık, şeytanlarla dolu bir dünyaya sürükleyen fakat en nihayetinde Android cihazlarda gördüğümüz Diablonun 20. kopyası olarak karsımıza çıkmaktadır.
 
Her zaman olduğu gibi oyuna başlamadan önce ne tür bir karakter olmak istediğinizi seçmelisiniz. Oyundaki farklı zorluklarla nasıl başa çıkacağınızı tamamen etkileyen dört karakter tipinden birini seçebilirsiniz. Örneğin savaşçı karakteri her zaman size yakın dövüş saldırılarında bulunma imkanını verecek.
 
Seviye atlayıp birçok yeni ekipman (silahlar, zırh, tılsımlar vb.) alabileceğiniz hikaye modunu tamamlayarak karakterinizi geliştirdiğinizde onları savaş meydanına taşıyabilirsiniz. Burada dünyanın dört bir yanındaki diğer oyuncularla (PvP) düellolara katılabilirsiniz.

ryo aksiyon macera mobil gameloft
Dungeon Hunter Champions Dungeon Hunter 3
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dungeon Hunter 4 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dungeon Hunter 4
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız