Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dude Theft Wars

Dude Theft Wars, olasılıklarla dolu muazzam bir şehirde pratik olarak istediğiniz her şeyi yapabileceğiniz birinci şahıs bir "sanal" aksiyon oyunudur. Bir araba çalmak, bir manyak gibi sürmek, hatta bir süre dönme dolap sürmek gibi her şeyi yapabilirsiniz.
 
Dude Theft Wars'daki kontroller basittir ve dokunmatik ekranlara iyi adapte edilmiştir. Ekranın sol tarafında sanal d-pad'i bulacaksınız, sağda ise ihtiyacınız olan tüm işlem düğmelerini bulacaksınız. Saldırabilir, silahları değiştirebilir, zıplayabilir ve farklı nesnelerle etkileşime girebilirsiniz.
 
Dude Theft Wars'da, çeşitli motosikletler ve diğer arabalar dahil olmak üzere bir düzineden fazla aracı kullanabilirsiniz. Başlangıçta çok fazla silahınız olmasa da, tabanca, makineli tüfek, saldırı tüfeği, av tüfeği vb. satın alabilirsiniz. Tabii ki, bunun için para kazanmanız gerekir.
 
Dude Theft Wars, birçok durumda özellikle ne kadar komik olduğunu öne çıkaran kaçık ve eğlenceli bir 'sandbox'tır. Haritanın bazı kısımlarında korkak müzikle dans eden polis memurlarını, diğer kısımlarında ise oyun geliştiricilerin ofislerini ve çok daha fazlasını bulacaksınız. Çok eğlenceli bir oyun.

aksiyon macera
Worm Hunt - Battle Arena Pixel Starships
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dude Theft Wars 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dude Theft Wars
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız