Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Drone: Shadow Strike 3

Drone: Shadow Strike 3, en son askeri drone ile uçtuğunuz, düşmanlarınıza karşı acımasız saldırılar düzenleyerek aşağıda birliklerinizi desteklemek için elinizden gelen her şeyi yaptığınız bir aksiyon oyunudur. Emrinizde füzeler, işaret fişekleri, makineli tüfekler ve çok daha fazlası olacak.
 
Drone: Shadow Strike 3'te, her biri kendine özgü özelliklere sahip bir düzineden fazla farklı türde drone ile uçabilirsiniz. Bazıları hasara karşı daha dirençlidir, diğerleri daha çeviktir ve hatta bazıları sert saldırılar için en uygun olanıdır. Seviyeler arasında, bu özelliklerin her birini tek tek iyileştirmek için para yatırabilirsiniz.
 
Bu oyunu oluşturan 200'den fazla seviyeyi oynarken, her türlü görevi tamamlamanız gerekir. Bazı görevlerde birimlerinize yeni bir konuma kadar eşlik edersiniz, bazılarında ise belirli bir bölgeyi savunmanız gerekir. Ve bazen, son düşmanı öldürmek sizin göreviniz olur.
 
Drone: Shadow Strike 3'ün oynanışı çok basit: dronunuz otomatik olarak uçar, bu yüzden tek yapmanız gereken düşmanları aramak için aşağıdaki zemini taramak. Sağ baş parmağınızla kamerayı hareket ettirebilir ve silahınızı değiştirebilirsiniz, sol baş parmağınızla saldırı tuşuna dokunabilirsiniz.

aksiyon macera
TerraGenesis Nova Empire
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Drone: Shadow Strike 3 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Drone: Shadow Strike 3
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız