Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Driving Zone: Japan

Driving Zone: Japan, dokuz farklı arabanın direksiyonunda Japonya'da seyahat etmeniz için size meydan okuyan bir sürüş oyunudur. Ayrıca yüzlerce farklı renk, çekiş türü veya güvenlik özelliği arasından seçim yaparak her birini özelleştirebilirsiniz.
 
Seçim yapabileceğiniz iki farklı oyun modu vardır: İvmeölçer veya dokunsal kontrol. Ayrıca üç farklı görsel detayın yanı sıra iki farklı zorluk seviyesi (arcade veya simülasyon) arasından seçim yapabilirsiniz. Sürücü kolunuzu görmek isteyip istemediğinizi bile seçebilirsiniz.
Driving Zone: Japan'daki parkurlar da harika. Dört farklı ortam vardır ve şehirde veya otoyolda araç sürebilirsiniz. Ayrıca yaz veya kış mevsimlerinde de sürüş yapabilirsiniz ve ortam tercihlerinize göre ayarlanacaktır.
 
Driving Zone: Japan inanılmaz görsellere, iki özelleştirilebilir kontrol tipine, iki kamera tipine ve inanılmaz derecede eğlenceli bir oynanabilirliğe sahip mükemmel bir 3D sürüş oyunudur.

yarış aksiyon macera
Driving Zone: Germany Goodville: Farm Game Adventure
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Driving Zone: Japan 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Driving Zone: Japan
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız