Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Driving School Sim

Driving School Sim, direksiyon arkasındaki becerilerinizi gerçekten sınayacak harika bir sürüş oyunudur. Elinizi bugünün pazarındaki en yüksek güçlü araçlardan bazılarını sürmeyi deneyin.
 
Yakında, mümkün olduğunca çok zafer kazanmak amacıyla dünyanın en büyük metropolünde yolunuza devam edeceksiniz. Aslında, Driving School Sim'deki rekabetçi bileşen oyunun büyük bir parçasıdır. Heyecan verici yüksek hızlı yarışlarda ilerlemek için kendi sürüş becerilerinizle rekabet edeceksiniz. Ya da alternatif olarak, hayat dolu, şaşırtıcı derecede ayrıntılı bir manzarada her bir senaryoda özgürce dolaşmayı da tercih edebilirsiniz.
 
Driving School Sim'deki ana mekanik, diğer sürüş oyunlarından çok uzak değil. Sağ taraftaki pedallara dokunarak aracınızın kontrolünü her zaman sağlamanız gerekecek, bu arada belirli bir yöne gitmek için akıllı telefonunuzu fiziksel olarak hafifçe eğerek yönünüzü de ayarlamanız gerekecek. Bu temel kontrollerin yanı sıra, Driving School Sim ayrıca oynanabilirlik üzerinde fazla bir etkisi olmayan, ancak oyun deneyimine daha da tamamen dalmanıza izin veren bir dizi başka eklenti işlevi içerir. Bu özellikler arasında şunları bulacaksınız: Acil durum ışıkları, emniyet kemeri seçeneği ve tam işlevli bir ön cam silecek sistemi.
 
Bu oyunda daha da iyi olan şey, ince ayarlanmış ödül sistemidir. Driving School Sim'de her yarış kazandığınızda, size ödül olarak bir sürü yeni jeton sağlar. Yeterince tasarruf ettiğinizde, yarışmak için tonlarca yeni pistle birlikte sürmek için her türlü yeni aracın kilidini açacaksınız.

simülasyon macera araç sürüş
Driving School 2017 Farmer Sim 2018
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Driving School Sim 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Driving School Sim
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız