Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Drive and Park

Drive and Park, doğru park yerlerine park etmeye çalışmanız gereken bir ton farklı aracın direksiyonuna geçtiğiniz bir sürüş oyunu. Yine de dikkatli olun, eğer yanlış yere park ederseniz, polis sizi yakalar ve sizin için oyun biter.
 
Drive and Park'taki kontrol sistemi son derece kolaydır. Sadece doğru zamanda ekrana tıklamalısınız ve araba doğru şekilde park edinceye kadar parmağınızı ekranda tutmalısınız. Çok erken gitmeyi bırakırsanız kötü olur, ama eğer çok geç kalırsanız, o da kötüdür.
 
Farklı görevleri tamamlamaya başladığınızda yeni şehirleri ve yeni araçları açabilirsiniz. Sürüş yapabileceğiniz ve park edebileceğiniz 30'dan fazla farklı araç var. Ve bir aracı doğru bir şekilde park ettiğinizde para kazanırsınız.
 
Drive and Park, oldukça iyi görseller ve kilidini açabileceğiniz tonlarca farklı araç ve şehir içeren basit, benzersiz ve eğlenceli bir oyundur. Oyunun kontrol sistemi de akıllı telefonlar için mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır.

yarış aksiyon macera
Johnny Trigger: Sniper Star Art: Drawing & Relaxing
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Drive and Park 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Drive and Park
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız