Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Draw Run

Draw Run, kazanmak için çizim becerilerinize güvenerek çeşitli karakterler arasında heyecan verici yarışlarda yarıştığınız sıradan bir oyundur. Yarışta ilerlemek için size önerilen iki kavramdan birini çizin. Yeterince iyi çizebilirseniz, oyun onu tanıyacak ve bir sonraki bölüme geçmenize izin verecektir.
 
Draw Run'daki grafiklerin tümü, yoldaki engelleri tanımlamaya yardımcı olan 3D'dir. Bu, oyunun bir başka önemli yönüdür, çünkü her soruyu cevaplarken her türlü engeli aşmanız gerekecek. Gittiğiniz yola bağlı olarak, rakiplerinize göre az ya da çok avantaj elde edeceksiniz.
 
Bir resim çizmek için, başlamak için tuvale dokunmanız yeterlidir. Her iki seçeneği de ekranın üst kısmında görebilirsiniz. Birini seçin ve başkası öne geçmeden ilerlemek için onu çizin.
Draw Run, karakterinizin her senaryoda ilerlemesine yardımcı olmak için yaratıcılığınıza güvendiğiniz eğlenceli bir oynanışa sahiptir. Yarışta ne kadar başarılı olduğunuz, çizim yeteneklerinizin yanı sıra engellerden kaçma konusundaki becerinize de bağlıdır. İyi şanlar!

bulmaca macera platform
Makeover Studio 3D Ball Racer
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Draw Run 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Draw Run
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız