Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Draw Magic

Draw Magic boyamak için yüzlerce resim sunan bir uygulamadır ve hayal gücünüzün uçmasına izin verir. Çocuklarınız için özel olarak tasarlanmıştır böylece istedikleri kadar resmi boyayabilirler ve gerçek bir resim kitabına ihtiyaç duymadan bu alıştırmanın keyfini çıkarabilirler.
 
Uygulama boş resimlere ayrılmıştır ve basitçe parmağınızı resimler üzerinde sürükleyerek hangi renge boyayacağınıza karar verebilirsiniz. Kapsamlı katalog seçenekleri arasında gezinin ve en beğendiklerinizi seçin ya da gözünüze hangisi çarptıysa onu deneyin. Renklendirme sayfasını açtığınızda, kullanmak istediğiniz tonu seçerek geniş renk skalasını uygulayabilir ve renklendirmek istediğiniz alana dokunabilirsiniz. Uygulamanın iyi tarafı ise çocukların istedikleri alana dokunarak renklendirebiliyor olmaları; çizgilerin içini boyamak için parmaklarını kullanmak zorunda değiller.
 
Son olarak, her bir resim kaydedilebilir ve galeride saklanabilir böylece istediğiniz zaman bakabilir ve arkadaşlarınızla, ailenizle sosyal paylaşım sitelerinde onları paylaşabilirsiniz.

macera
Learn To Draw Kidgames First Words
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Draw Magic 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Draw Magic
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız