Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Raja

Dragon RAJA fütüristik bir fantastik dünyayı bir trende veya bir ejderhanın arkasında keşfedebileceğiniz harika bir 3D MMORPG! Oyunu yükleyin, bazı ek verileri indirirken tamamen özelleştirilmiş bir karakter oluşturun ve heyecan verici bir maceraya atılın!
 
Dragon RAJA heyecan verici, dinamik bir savaş sistemine sahiptir. Oyuncular, ekranın sol tarafındaki joystick ile karakterlerini serbestçe hareket ettirirken, en güçlü düşmanları bile yenebilecek güçlü kombo saldırıları oluşturmak, atlamak ve atlatmak için sağdaki düğmeleri kullanırlar!
 
Diğer Android MMORPG'lere benzer şekilde, Dragon RAJA'da görevleri tamamlayacak ve oyunda ilerlemek için deneyim kazanacaksınız. Görevler sırasında karakterinizi manuel olarak kontrol edebilir veya otomatik modu etkinleştirebilirsiniz. Ancak hangi modu seçerseniz seçin, görevleri tamamladıkça oyunun ilginç hikayesini yavaşça ortaya çıkaracaksınız.
 
Dragon RAJA, konsol veya PC oyunlarına rakip olan muhteşem grafiklere sahip muhteşem bir MMORPG'dir. Sorun şu ki, tüm bu grafikler çok fazla depolama alanı kullanıyor, bu nedenle Dragon RAJA'nın doğru bir şekilde kurulması ve çalıştırılması için 6GB'ın üzerinde boş alan gerekiyor. Boş alanınız varsa, Dragon RAJA'yı deneyin ve heyecan verici bir maceraya atılın

ryo aksiyon macera
Kidgames Gomoku Texas HoldEm Poker Deluxe
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dragon Raja 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dragon Raja
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız